POSTEL, ZA KTEROU VÁM TĚLO PODĚKUJE

LUXUSNÍ LŮŽKOVINY JAKO DÁREK K NÁKUPU

Co je tajemstvím dokonalého spánku? Optimální opora a pohodlí bez kompromisů. S technologicky unikátním systémem Pascal® od švédské značky DUXIANA, který nemá ve světě spánku obdoby, si na každé straně lůžka přizpůsobíte tuhost a oporu přesně podle svých vlastních potřeb. Vaše (s)nová postel už na vás čeká.

Nyní od nás navíc k nákupu postele DUXIANA dostanete luxusní lůžkoviny v hodnotě 40 000 Kč.

Chci (s)novou postel

Světový technologický unikát

Každý spáč je jiný. To si DUXIANA od začátku dobře uvědomuje. Proto investovala 100 let své existence do špičkového technologického výzkumu, ze kterého vzešel dosud nepřekonaný patentovaný systém Pascal®.

Funguje na principu vyměnitelných kazet s různou tuhostí, které lze vzájemně kombinovat. Na každé straně lůžka si tak nastavíte oporu těla přesně tak, jak to nejvíce vyhovuje vám. Systém se dokonale přizpůsobí nejen rozdílné váze a výšce, ale také šířce ramen, boků či objemu svalové hmoty. Díky třem zónám opory v oblasti nohou, boků a ramen se systém stará také o to, aby se vaše tělo během spánku dobře prokrvovalo, a tím zajišťuje optimální regeneraci.

Pokud se vaše spánkové požadavky s časem změní, je možné nastavení kdykoliv upravit. Kupujete si tak postel na celý život.

Do jakých lůžkovin se zachumláte?

K nákupu postele DUXIANA si od nás nyní odnesete lůžkoviny, ze kterých se vám ráno nebude chtít ven. Díky kombinaci prémiových materiálů, jako je prachové peří, bavlna nebo hedvábí, si užijete dlouhý a ničím nerušený odpočinek.

Na lůžkoviny klademe stejně vysoké nároky jako na naše postele. Polštáře se postarají o to, aby vás ráno nebolelo za krkem, a v peřinách vám zase bude příjemné teplo, při kterém se nezpotíte.

Chci luxusní lůžkoviny zdarma

Speciální nabídka se vztahuje na všechny modely postelí DUXIANA od rozměru 180 x 200 cm. Akce platí do odvolání a nelze ji kombinovat s jiným zvýhodněním.

Nezávazně zjistit ceny a další informace

"*" indicates required fields

Kam to máte blíž?*

Všechny vaše otázky rádi brzy zodpovíme po telefonu.

Souhlas se zpracováním údajů*

DOKONALÁ DUXIANA

Dopřejte si každé ráno nenahraditelný pocit odpočinku po spánku na technologicky nejvyspělejších postelích světa. Postele DUXIANA se vyznačují špičkovými materiály, ergonomickým výzkumem a precizním inženýrstvím.

Díky téměř stoleté historii svého řemesla DUXIANA ví, jak dosáhnout optimální opory vaší bederní páteře a polohy celého těla během spánku tak, abyste si odpočinuli a každé ráno se vydali do nového dne s úsměvem.

Vyzkoušet DUXIANU nezávazně

Nezávazně zjistit ceny a další informace

"*" indicates required fields

Kam to máte blíž?*

Všechny vaše otázky rádi brzy zodpovíme po telefonu.

Souhlas se zpracováním údajů*